Torku Sucuk
Evde sucuk yapımı zahmeti ile uğraşmadan, kasap sucuk lezzetinde, kangal ve mangal seçenekleriyle, hijyenik bir ortamda sağlıklı olarak üretilen Torku Sucuk ve sucuk çeşitleri hakkında bütün bilgiler burada.
- Torku Sucuk İçindekiler
- Torku Sucuk Helal Mi?
- Torku Sucukları Nelerdir? Torku Fermente Sucuk Çeşitleri Hangileridir?
- Torku Sucuk Kalorisi Ne Kadar?
- Sucuk Nasıl Saklanır? Sucuk Nasıl Muhafaza Edilir?
- Sucuk Nasıl Pişirilir?
- Sucuk İle Yapılan Kahvaltılıklar
- Sucuk İle Yapılan Yemekler
Torku Sucuk İçindekiler
Torku Sucuk, sadece dana etinden üretilmiştir. Dana eti, sığır yağı, sarımsak, tuz, kimyon, kırmızı biber, karabiber içermektedir.
Torku Sucuk Helal Mi?Helal Gıda Sertifikası kurumumuzun hassas olduğu konulardan biridir. Helal gıda sertifikalarımızı Sertifikalar ve Kalite Belgelerimiz sayfasından görüntüleyebilirsiniz.
Torku Sucuk Kalorisi Ne Kadar?Torku Sucuk’un 100 gramında yaklaşık 427 kalori vardır.
Torku Sucukları Nelerdir? Torku Fermente Sucuk Çeşitleri Hangileridir?Fermente edilmiş sucuk ürün çeşitlerimiz vakumlu paket, küvet paket ve açık olarak satılmaktadır. Fermente edilmiş Sucuk çeşitlerimiz; Torku Sucuk Keyfim Vakumlu Sucuk, Torku Sucuk Keyfim Acılı Sucuk Vakumlu, Torku Anadolu Lezzeti Açık Kangal Sucuk, Torku Açık Küvet Sucuk, Torku Örgü Evlik Sucuk olmak üzere 5 çeşit Torku Sucuk lezzeti satıştadır.
Sucuk Nasıl Saklanır? Sucuk Nasıl Muhafaza Edilir?Sucuğunuzu vakumlu paketin üzerindeki son kullanma tarihine kadar serin ortamda 0 ile 4 arasında güvenle saklayabilirsiniz. Sucuğun paketi açıldıktan sonra 2-3 gün içerisinde tüketilmelidir. Sucukta bulunan nem, hava ile buluşacağı için bu andan itibaren mikroorganizma oluşumu da başlamış olur. Sucuklar açıldıktan sonra muhafaza edilirken poşet vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikecektir. Bu nem birikintisi ürün üzerinde zararlı mikroorganizmaların çoğalması için ortam sağlayacaktır. Bu nedenle ambalaj açıldıktan sonra doğrudan (ambalajsız şekilde) dolaba koyarak ya da hava geçiren bir malzeme ile (kağıt havlu, bez vb.) sararak, 0 ile 4 derece arasında muhafaza edebilirsiniz. Ürün bu aşamada nem kaybetmeye devam ettiği için mikrobiyolojik olarak güvenli ancak bir miktar kurumuş olacaktır.
Sucuk Nasıl Pişirilir?Kısık ateşte ve yağ ilave edilmeden kendi yağıyla pişirilmelidir. Kendi yağı ile pişirilen sucuğun kendine has tadı ortaya çıkar. İdeal sucuk pişirme yöntemi olarak tavsiyemiz bu olsa da, kendi damak tadınıza ve alışkanlıklarınıza uygun pişirme şekilleriyle de Torku Sucuk lezzetini tadabilirsiniz.
Sucuk İle Yapılan KahvaltılıklarSucuklu yumurta tarifi, döküm tavada patatesli sucuklu yumurta tarifi, kahvaltılık sucuk sote tarifi, sucuklu açık tost tarifi, kahvaltılık sucuklu yumurtalı patates pizzası tarifi, güveçte sucuk tarifi, sucuklu menemen tarifi, sucuklu milföy pizza tarifi, sucuklu ayvalık tostu tarifi, sucuklu yumurta pizza tariflerini deneyebilirsiniz.
Sucuk İle Yapılan YemeklerSucuklu kuru fasulye tarifi, sucuklu makarna tarifi, sucuklu ıspanak tarifi, sucuklu börek tarifi, sucuklu pizza tarifi, soslu sucuklu patates tarifi, sucuk ekmek tarifi, sucuklu tart tariflerini deneyebilirsiniz.
Torku Et ve Şarküteri ÜrünleriTorku Acılı Kangal Sucuk
 Torku Kangal Sucuk
 Torku Fermente Sucuk
 Torku Sucuk
 Torku Acılı Fermente Sucuk
 Torku Anadolu Lezzeti Fermente Sucuk
 Avantaj Paket Fermente Sucuk
 Torku Mangal Sucuk
 Torku Fermente Dilimli Sucuk
 Torku Örgü (Evlik) Fermente Sucuk
 Torku Büfe Sucuk
 Torku Dilimli Salam
 Torku Etli Macar Salam Dilim
 Torku Etli Macar Salam
 Torku Fıstıklı Salam Dilim
 Torku Fıstıklı Salam
 Torku Büfe Salam
 Torku İkiz Paket Sosis
 Torku Soyulmuş Sosis
 Torku Kokteyl Sosis
 Torku Büfe Sosis
 Torku Dilimli Dana Jambon
 Torku Dana Jambon
 
     
            