Torku Premio'lu Supangle Tarifi - Torku Yemek Tarifleri

6-7 Kişilik
15 Dakika
Malzemeler

1 litre Torku Süt
2 adet yumurta sarısı
5-6 yemek kaşığı Torku Toz Şeker
3 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı Torku Tereyağı
2 paket Torku Bitter Çikolata (120 gr)
Yarım su bardağı soğuk su (100 ml)
2 pkt Torku Premio Bisküvi

Hazırlanışı

İlk olarak, daha sonra kullanmak için suyumuzu buzdolabına koyalım. Sonra uygun bir tencereye nişasta, un, Torku toz şeker, kakao ve yumurta sarılarını alalım. Yavaş yavaş sütü ilave ederek pürüzsüz bir hal alıncaya kadar karıştıralım. Supanglemizi ocağa alalım ve karıştırarak koyulaşıp üzeri göz göz oluncaya kadar pişirelim. Kıvam alan supanglemizi ocaktan alalım, içerisine Torku tereyağı ve kırılmış Torku bitter çikolatamızı ekleyerek her ikisi de eriyene kadar karıştıralım.
Son olarak buzdolabında soğuttuğumuz suyu ilave edelim ve mikserle 1 dakika karıştıralım. Kuplara Torku süt ile ıslattığımız birkaç adet Torku Premio bisküvileri yerleştirelim. Üzerlerine supangleyi boşaltalım. Torku Premio bisküvilerle süsleyip soğutup servis yapalım.

Afiyet Olsun!