Torku Premio'lu Supangle Tarifi - Torku Yemek Tarifleri
6-7 Kişilik |
15 Dakika |
Malzemeler |
1 litre Torku Süt |
Hazırlanışı
İlk olarak, daha sonra kullanmak için suyumuzu buzdolabına koyalım. Sonra uygun bir tencereye nişasta, un, Torku toz şeker, kakao ve yumurta sarılarını alalım. Yavaş yavaş sütü ilave ederek pürüzsüz bir hal alıncaya kadar karıştıralım. Supanglemizi ocağa alalım ve karıştırarak koyulaşıp üzeri göz göz oluncaya kadar pişirelim. Kıvam alan supanglemizi ocaktan alalım, içerisine Torku tereyağı ve kırılmış Torku bitter çikolatamızı ekleyerek her ikisi de eriyene kadar karıştıralım.
Son olarak buzdolabında soğuttuğumuz suyu ilave edelim ve mikserle 1 dakika karıştıralım. Kuplara Torku süt ile ıslattığımız birkaç adet Torku Premio bisküvileri yerleştirelim. Üzerlerine supangleyi boşaltalım. Torku Premio bisküvilerle süsleyip soğutup servis yapalım.
Afiyet Olsun!