Paçanga Böreği Tarifi - Torku Yemek Tarifleri

7-8 Kişilik
15 Dakika
Malzemeler

2 yufka
1 paket Torku Çemensiz Pastırma
1 iri boy domates
8-10 sivri biber
100 gr Torku Kaşar Peynir Rendesi
Kızartmak için Torku Ayçiçek Yağ

Hazırlanışı

Ön hazırlık olarak biberleri domatesleri küçük küçük doğrayalım. Üzerine doğranmış pastırmaları ekleyelim. Daha sonra rendelenmiş Torku kaşar peyniri ekleyip karıştıralım.
Bir yufkayı serip artı şeklindeki keselim. Ortalarından tekrar keserek 8 eşit üçgen elde edelim.
Üçgen yufkaların geniş kenarlarına paçanga harcımızı paylaştıralım, yan kenarları üzerine çevirerek rulo yaparak saralım. Böreklerin uç kısmına su sürerek kapatalım.
Kızdırılmış derin yağda böreklerimizi kızarttıktan sonra kağıt havlu üzerine alalım.

Afiyet Olsun!