Labneli Salamlı Krep Tarifi - Torku Yemek Tarifleri

6-7 Kişilik
15 Dakika
Malzemeler

2 yumurta
1 su bardağı Torku Süt
2 su bardağı un (2 bardak un 1 parmak eksik olacak)
1 çay kaşığı tuz
Tavayı yağlamak için Torku Ayçiçek Yağı

İç Malzeme için

200 gr Torku Labne Peyniri
Yarım demet maydanoz
2-3 dal taze soğan
Dilediğiniz kadar Torku Salam

Hazırlanışı

Bir kabın içine yumurtaları kırıp çırpalım, içine Torku sütü ekleyip tekrar çırpalım, azar azar unu ve tuzu ekleyerek iyice karıştıralım. Tavayı çok az Torku Ayçiçek yağ ile yağladıktan sonra, bir kepçe hamurdan boşaltıp hamurun yayılabilmesi için tavayı sağa sola hızla sallayarak düzgün yayılmasını sağlayalım. Krepleri arkalı önlü pişirelim.
Sonra iç malzemesini hazırlayalım. Torku labne peynirin içine kıyılmış soğanları ve maydanozları ekleyip karıştıralım. Kreplerin üzerine labneli harcı sürüp, üzerlerine dilediğimiz kadar Torku salam ekledikten sonra rulo yaparak saralım. Krep rulolarını 3-4 santim aralıklarla keserek servis yapalım.

Afiyet Olsun!