Tam Sahurluk

Malzemeler

300 - 350 gr Torku Lor Peyniri
1 orta boy soğan
1-2 kapya biber
4-5 sivri biber
Arzuya göre 4-5 dal taze soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım çay bardağı Torku Ayçiçek Yağı

Süslemek için;
Arzuya göre ceviz

Hazırlanışı
Bir tavaya Torku ayçiçek yağını döküp, küp doğranmış yemeklik soğanları pembeleşene kadar kavuralım. Küçük doğranmış kapya biber ve sivri biberleri, kıyılmış taze soğanı ve maydanozu karıştırma kabına alalım. Kavrulmuş soğanı, Torku lor peynirini ve yeşillikleri ekleyip karıştıralım. Arzuya göre cevizle süsleyip servis yapalım.

Emine Beder’den Tam Sahurluk’un Lezzet Sırrı
İçinde bol sebzenin bulunduğu Torku lor peyniri ile hazırlanan bu tarif, sahur sofralarınıza lezzet katmak için ideal bir seçenektir. Ayrıca kahvaltılarda veya çay saatlerinde de misafirlerinizin favorisi olacak bir lezzettir. Afiyet Olsun!