Torku Prenses Tatlısı Tarifi

Malzemeler Torku Prenses Tatlısının dışı için;

25-30 adet Torku Tam Buğdaylı Bisküvi
4 çorba kaşığı Torku Banada
200 gr Torku Labne Peynir
2 çorba kaşığı Torku Toz Şeker

2 paket Torku Kare Çikolata
2-3 çorba kaşığı Torku Ayçiçek Yağı
3-4 çorba kaşığı Torku Süt

Hazırlanışı
Torku tam buğdaylı bisküvileri robot yardımıyla veya ezerek un haline getirin. Bir kaseye aktarın ve içine Torku labne peyniri, Torku Banada’yı ve Torku toz şekeri ekleyerek sosu kıvama gelene kadar yoğurun. Bisküvi hamurundan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak yuvarlak topçuklar yapın. Küçük bir tavaya 2 çorba kaşığı Torku ayçiçek yağı ekleyin ve çikolataları kırarak ilave edin. Çok kısık ateşte çikolatayı karıştırarak eritin ve bir iki çorba kaşığı süt ekleyerek ateşten alın. Bisküvi topçuklarını çikolata yağına batırıp çıkararak servis tabağına dizin. İstediğiniz şekilde süsleyerek buzdolabında servis yapana kadar bekletin.

Emine Beder’den Torku Prenses Tatlısının Lezzet Sırrı
Tamamı Torku ürünleri ile yapılan Prenses tatlısı çok kolay, çok hafif ama gerçekten çok lezzetli. Afiyet Olsun!