Sürülebilir Çikolatalı Krep Tarifi

Sürülebilir Çikolatalı Krep Tarifi - Torku Yemek Tarifleri

Hazırlanışı

Yumurtaları köpürene kadar çırpın. Sütü ve şekeri ekleyip karıştırın. Unu ilave edip tel çırpıcı ile un topakları kalmayacak şekilde çırpın. Krep tavasını iyice ısıtın ve 1 tatlı kaşığı kadar sıvı yağ ile yağlayın.

Hamurdan 1 kepçe dolusu alıp tavanın tam ortasına boşaltın. Tavayı el çabukluğu ile sağa sola çevirerek hamurun her tarafına eşit ve ince bir şekilde yayılmasını sağlayın. Sonra ateşi kısın.

Altı pişince ince ve geniş ağızlı bir spatula ile krebi çevirin. Arka yüzü de piştikten sonra bir tabağa çıkarın. Malzemeniz bitinceye kadar işlemi tekrarlayarak kreplerinizi pişirin. Tavanın daima kızgın olmasına dikkat edin.

Hazırladığınız kreplerin üzerine Torku Banada Kakaolu Fındık Kreması sürüp ikiye katlayın veya rulo yaparak sarın.

Malzemeler Kreplere Sürmek İçin

2 Adet Yumurta,
1.5 Su Bardağı Torku Süt,
1 Çay Bardağı Un,
1 Çorba Kaşığı Torku Kristal Şeker

Torku Banada Kakaolu Fındık Kreması